LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 180 LEI

 LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZILE MAI MARI DE 180 LEI

Blog

- Idei de cadouri personalizate pentru Crăciun! - creativgift.ro

Idei de cadouri personalizate pentru Crăciun!

Știm că se apropie perioada Sărbătorilor de Iarnă și că vrei să faci cadouri personalizate, potrivite pentru cei dragi. Totuși, poate că ești în pană de inspirație, tocmai de aceea echipa CREATIV îți vine în ajutor. Află cele mai originale idei de cadouri perosnalizate de Crăciun chiar acum!

Perne personalizate de Crăciun

Ce obiect folosește toată lumea, fie pentru rolul lui, fie pur și simplu estetic? O pernă personalizată. Pernele personalizate pot fi tematice, chiar în spiritul Crăciunului, sau pot avea o notă personală, cu fotografiile proprii.  Ele sunt disponibile într-o varietate mare de modele și culori, iar tu poți selecta ceea ce se potrivește cel mai bine pentru cei dragi ție. Pernele personalizate de Crăciun sunt un cadou potrivit atât pentru membri familiei – mama, tata, bunicul sau bunica, cât și pentru prietenii apropiați.

Căni personalizate de Crăciun

Fiecare dimineață poate să înceapă bine cu o cană personalizată CREATIV. Indiferent dacă alegi un mesaj amuzant de Crăciun pentru o cană numai bună de servit vin fiert sau ciocolată caldă sau o cană personalizată cu fotografiile voastre, pe care cei dragi să o folosească tot anul, cănile sunt un cadou sigur. Alege dintr-o gamă variată de opțiuni din site – cu siguranță vei găsi cel puțin un model pe placul tău!

Tricouri personalizate de Crăciun

Nu-i așa că atmosfera festivă s-ar simți și mai bine dacă la masa de Crăciun toată lumea este îmbrăcată în tricouri personalizate de Crăciun? Fiecare membru al familiei poate avea un tricou cu un mesaj amuzant de sărbători sau, de ce nu, un tricou personalizat cu fotografiile voastre! Să nu uităm de acele cupluri care vor să își facă remarcată prezența – cea mai bună variantă pentru ei este un set de tricouri personalizate de Crăciun. Să nu mai spunem că avem variante și pentru întreaga familie, de la mic la mare, cu seturile noastre de 4 bucăți.

Căciulițe și cizmuțe personalizate de Crăciun

Ce alte elemente sunt mai clasice în perioada Crăciunului decât căciulițele de Moș Crăciun sau cizmele tematice? Și voi aveți vă încurcați căciulițele între voi și nu mai știți care a cui a fost? Se rezolvă foarte simpu prin personalizarea lor – acum poți face cadou fiecărui prieten câte o căciulă personalizată de Crăciun cu numele lor! Dacă vrei să fii și mai original, le poți adăuga la set și o cizmă decorativă personalizată, tot personalizată cu numele lor.

Globuri personalizate de Crăciun

Globurile personalizate de Crăciun sunt un cadou sigur, care trece testul timpului și de care vă veți putea bucura de la an la an în pomul de Crăciun. Este o idee bună mai ales pentru membri familiei, cei alături de care faci bradul în fiecare an și alături de care îți vei aminti cu drag de niște momente speciale atunci când veți atârna în pom globurile personalizate cu pozele voastre.

Puzzle personalizat de Crăciun

Cei mici întotdeauna vor aprecia o provocare, iar tu o ai pe cea mai potrivită – un puzzle personalizat cu fotografiile alese de tine! Indiferent dacă optezi pentru tematica de Crăciun sau alegi o variantă standard, copiii se vor distra să rezolve un puzzle care va ilustra amintiri dragi cu ei!

Cadouri personalizate pentru bucătărie

Ai o bunicuță pasionată de gătit sau un prieten care nu mai iese din bucătărie? Atunci cadourile personalizate pentru bucătari sunt cea mai bună alegere pentru tine! Indiferent dacă optezi pentru o mănușă de gătit personalizată de Crăciun sau orice alt element – șorț, tocător, caiet cu rețetă, cei dragi ție vor găti mai cu spor!

Cos
Autentificare

Nu ai cont inca?

Facebook Instagram Pinterest WhatsApp WhatsApp TikTok
Incepe sa scrii pentru a vedea produsele cautate.